Welkom op de blog van Tilley Creations. Hierop kunt u kennis maken met de prachtige kunst van taxidermie, habitat en preparatie van schedels. Regelmatig worden hierop projecten gepresenteerd waar momenteel aan gewerkt wordt.

Promotor van de Vlaamse Boogjachtvereniging

Bent u FBA lid? Dan krijgt u bij Tilley Creations 5% korting. Klik verder voor meer informatie.

Buitengewoon metier op plattelandstv

Plattelandstv kwam op bezoek bij Michiel van Tilley Creations voor hun programma buitengewoon metier. Klik verder voor de link naar de reportage.

Hunting - jachtbeurs 2019

Op 26, 27 en 28 april 2019 zal Tilley Creations vertegenwoordigd zijn op de hunting beurs te Gent. Wees welkom om onze stand te bezoeken en onze preparaten te bewonderen.

Korting op opgezette vos

Het is winter - roltijd voor de vossen. De vos ziet er met zijn dichte wintervacht nu op zijn mooist uit! Daarom geeft Tilley Creations in Januari en februari 2019 een korting op de prijs van opgezette vossen. klik verder voor meer details.

 

 

Hertenbronst - hét spektakel van het najaar

Een koude najaarsochtend in het bos, een wit laagje rijp op de vegetatie en plots vanuit het niets een oergeluid waar je haar van overeind gaat staan. Het is weer begonnen - de bronst van het Edelhert! 

Krijgt u als jager de kans om een mooi hert te strekken, de eerste spitser of uw levenshert, dan maken wij er uw droomtrofee van! Tilley Creations geeft een korting op alle hertentrofeeën tot en met eind oktober. 

Verlof 7 t.e.m. 23 september

The mountains are calling! 

Foto's van nieuw werk online

Er staan nieuwe foto's van recent werk op de website. Veel kijkplezier!

Presentatie taxidermie

Heeft u interesse in taxidermie? Wilt u graag een interessante infoavond organiseren? Dan is Tilley Creations exact wat u zoekt! Michiel geeft informatieve presentaties over taxidermie.

Even afwezig! 20/08 tem 04/09

Bijleren en vakkennis verruimen is noodzakelijk om de kwaliteit hoog te houden. Daarom ben ik er even ervan tussen om te freelancen in het buitenland. Graag blijf ik jullie wel telefonisch van dienst, dus je kan mij nog steeds bereiken!