Presentatie taxidermie

Michiel biedt twee presentaties aan:

Algemene presentatie over taxidermie.

Deze infosessie duurt ongeveer een uur. Er wordt uitleg gegeven over de historie van taxidermie, hoe het werkt, wat de kwaliteitsverschillen zijn en enkele leuke verhalen uit de praktijk. Er wordt educatief materiaal meegebracht, maar verder is er geen demonstratie. Er wordt gebruik gemaakt van een ondersteunende powerpoint. De projector en een scherm wordt verwacht om aanwezig te zijn.

Prijs: 150 euro

(verplaatsing binnen Vlaanderen inbegrepen binnen 1u rijden van Gent, verdere verplaatsingen additioneel aangerekend)

Presentatie taxidermie voor jagers.

Bij deze presentatie hoort ook een demonstratie. De focus ligt hierop vooral op kwaliteit in taxidermie en hoe een jager zich kan voorbereiden indien hij een dier wil laten opzetten. Er wordt gedemonstreerd hoe een ree gevild wordt om de huid te kunnen opzetten. Het geheel duurt ongeveer 1 uur en 15 min (45min lezing, 30min demonstratie). Er wordt gebruik gemaakt van een ondersteunende powerpoint. De projector en een scherm wordt verwacht om aanwezig te zijn.

Prijs: 200 euro (inclusief reewild meegebracht door Michiel - verplaatsing binnen Vlaanderen inbegrepen binnen 1u rijden van Gent, verdere verplaatsingen additioneel aangerekend)

Indien u met uw organisatie of privé interesse heeft in een presentatie, dan neemt u best contact op via telefoon of via het contactformulier op de website.