Promotor van de Vlaamse Boogjachtvereniging

Tilley Creations draagt een warm hart toe aan de Vlaamse boogjachtvereniging. Michiel is zelf lid van FBA en een fervent schutter met de Compound boog. Om de boogjachtvereniging 'Flemish Bowhunting Association' te promoten geven wij een ledenkorting van 5% voor alle FBA leden.

Bent u zelf geïnteresseerd in boogschieten en boogjacht?
Neem dan zeker een kijkje op:
http://www.flemishbowhunting.be/

Meer informatie over de FBA:

De Vlaamse Boogjacht Vereniging (FBA) is een vereniging van jagers die overtuigd zijn dat de jacht met de moderne pijl en boog een meerwaarde voor Vlaanderen betekent. De FBA, door zijn kennis en ervaring, wil een aanspreekpunt zijn voor iedereen die degelijke en gepaste informatie zoekt over het jagen met pijl en boog.

Via gedegen opleidingen, gegeven door gecertificeerde en ervaren instructeurs, wil de FBA verantwoordelijke en goed getrainde jagers met pijl en boog vormen die, hopelijk in de nabije toekomt, binnen een wettelijk kader met pijl en boog in Vlaanderen kunnen jagen.


De FBA en zijn leden staan garant voor veilig en verantwoord jagen met pijl en boog. Respect voor de wetgeving, de medemens, zijn natuurlijke omgeving en het wild dragen de FBA en zijn leden hoog in het vaandel.